Τηλ.::
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Βάζουμε πάντα την υπηρεσία κατά πρώτο λόγο. Καλωσορίζουμε συνεργαζόμαστε με τις γεωργικές και επιχειρήσεις φυτοφαρμάκων.

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεωργικό μυκητοκτόνο

Συστημικό γεωργικό μυκητοκτόνο Propiconazole 95% TC 250G/L ΕΚ τριαζολών

Συστημικό γεωργικό μυκητοκτόνο Propiconazole 95% TC 250G/L ΕΚ τριαζολών

  • Συστημικό γεωργικό μυκητοκτόνο Propiconazole 95% TC 250G/L ΕΚ τριαζολών
Συστημικό γεωργικό μυκητοκτόνο Propiconazole 95% TC 250G/L ΕΚ τριαζολών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Averstar
Πιστοποίηση: COA, MSDS
Αριθμό μοντέλου: 95% TC, 250g/L ΕΚ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: αλουμινίου τσάντα αλουμινόχαρτο
Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10000L/month
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS Όχι.: 60207-90-1 MF: C15H17Cl2N3O2
Μοριακό βάρος: 342.22 EINECS Όχι.: 262-104-4
Σημείο βρασμού: 180°C Πυκνότητα: 1.2700
Υψηλό φως:

Χημικά μυκητοκτόνα

,

ευρύ μυκητοκτόνο φάσματος

Γεωργικό μυκητοκτόνο Propiconazole 95% TC, 250g/L ΕΚ τριαζολών μυκητοκτόνων νέο συστημικό

 

Σκοπός

 

Τρία μυκητοκτόνα azole. Έχει τα προστατευτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα και είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας ergosterol της βιοσύνθεσης. Ergosterol διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό της μυκητιακής μεμβράνης κυττάρων. Το Propionazole παρεμποδίζει C14-demethylation και εμποδίζει τη βιοσύνθεση ergosterol στους μύκητες, με αυτόν τον τρόπο καταστρέφοντας την αύξηση και την αναπαραγωγή των μυκήτων και διαδραματίζοντας έναν προστατευτικό και θεραπευτικό ρόλο. Εκτός από την ύπαρξη ατελέσφορες ενάντια στα άλγη οι ασθένειες, propiconazole είναι αποτελεσματικές ενάντια σε πολλές ασθένειες που προκαλούνται από ascomycetes, basidiomycetes και τους halfknowledgeable μύκητες στο σιτάρι, τα λαχανικά, τα φρούτα και τα διακοσμητικά φυτά, ειδικά αποσύνθεση ρίζας σίτου, το κωνιώδες ωίδιο, την καχεξία ρυζιού, τη σκουριά, το σημείο φύλλων, glume τη σήψη, και smut. Καλύτερη επίδραση ελέγχου, αλλά άκυρος για την ασθένεια αυγών. Η υπόλοιπη επίδραση διάρκεσε για 3~5 εβδομάδες.

 

Για το μάρτυρα του κωνιώδους ωιδίου σίτου, η σκουριά λωρίδων και οι αποσυνθέσεις, ο ψεκασμός ρίζας νερό 11,25 κλ με 25% ΕΚ 5mL/100m2 στο αρχικό στάδιο της αρχής ασθενειών και τη σήψη σίτου glume στην έναρξη του σταδίου μπορούν να ψεκαστούν στην ίδια δόση. Αναφέρθηκε ότι η σκουριά σίτου αυξήθηκε σημαντικά. Προκειμένου να αποτραπεί και να ελεγχθεί το σπορόφυτο ρυζιού, το πετρέλαιο σπόρου 25% 1000 φορές ενυδατώθηκε στους σπόρους ρυζιού για 2 σε τρισδιάστατο. Επιπλέον, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το κωνιώδες ωίδιο αγγουριών, το κωνιώδες ωίδιο φασολιών, το κωνιώδες ωίδιο ντοματών, το κωνιώδες ωίδιο της Apple, το μαύρο σημείο, Penicillium την αποσύνθεση και το φυστίκι, τη σόγια, τον καφέ και άλλες ασθένειες.

 

 

 

Σκοπός

 

Είναι ένα ενδογενές μυκητοκτόνο τριαζολών με τα προστατευτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα. Απορροφάται από τις ρίζες, τους μίσχους και τα φύλλα και μεταφέρεται γρήγορα πρός τα πάνω στα φυτά.

 

Χρησιμοποιείται για να ελέγξει το σημείο φύλλων, την κρούστα, anthracnose, τη σκουριά και άλλες ασθένειες των διάφορων συγκομιδών.

 

Το Proprazole είναι ένα endophytic μυκητοκτόνο τριαζολών με τα προστατευτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα. Μπορεί να απορροφηθεί από τις ρίζες, τους μίσχους και τα φύλλα, και μπορεί να μεταφερθεί γρήγορα πρός τα πάνω στα φυτά φυτών για να αποτρέψει και τις ασθένειες που προκαλούνται από ascomycetes, basidiomycetes και bactericides, ειδικά συνολική διάβρωση σίτου, το κωνιώδες ωίδιο, τη σκουριά, την αποσύνθεση ρίζας, και την καχεξία ρυζιού. Το σημείο φύλλων μπανανών έχει την καλή επίδραση ελέγχου.

 

(1) έλεγχος των ασθενειών σίτου.

(2) αποτρέψτε και ελέγξτε το σπορόφυτο ρυζιού.

(3) πρόληψη και έλεγχος του κωνιωδών ωιδίου και του άνθρακα σταφυλιών.

(4) πρόληψη και έλεγχος του σημείου φύλλων φυστικιών.

(5) πρόληψη και έλεγχος του σημείου φύλλων μπανανών και του σημείου φύλλων.

 

Όνομα προϊόντων
Propiconazole
 
 
Γενικές πληροφορίες
Λειτουργία: Μυκητοκτόνο
Προδιαγραφή: 25%EC
CAS: 60207-90-1
Υψηλός αποτελεσματικός αγροχημικός
 
 
 
 
Τοξικολογία
Προφορικό οξύ προφορικό LD50 για τους αρουραίους 1517, ποντίκια 1490 mg/$l*kg.
Δέρμα και μάτι οξύ διαδερματικό LD50 για τους αρουραίους >4000, κουνέλια >6000 mg/$l*kg. Μη-ενόχληση στο δέρμα και τα μάτια (κουνέλια). Ευαισθητοποιός ουσία δερμάτων (ινδικά χοιρίδια).
Εισπνοή LC50 (4 χ) για τους αρουραίους >5800 mg/m3.
NOEL (2 Υ) για τους αρουραίους 3,6, ποντίκια 10 mg/$l*kg b.w καθημερινά (1 Υ) για τα σκυλιά 1,9 mg/$l*kg b.w καθημερινά.
ADI (JMPR) 0,04 mg/$l*kg b.w. [1987] (Syngenta) 0,02 mg/$l*kg b.w.
Άλλος μη μεταλλαξιογονικός, μη τερατογενετικός. Καμία καρκινογόνος δυνατότητα σχετική για την ανθρώπινη έκθεση.
CWho κατηγορίας τοξικότητας (a.i.) ΙΙ.
 
 
 
 
 
 
Εφαρμογή
Τρόπος συστημικού φυλλώδους μυκητοκτόνου δράσης με την προστατευτική και θεραπευτική δράση, με τη δυνατότητα διακίνησης acropetally στο ξύλημα. Συστημικό φυλλώδες μυκητοκτόνο χρήσεων με ένα ευρύ φάσμα της δραστηριότητας, σε 100-150 g/ha. Στα δημητριακά, ελέγχει τις ασθένειες που προκαλούνται από Cochliobolus sativus, τα graminis Erysiphe, το nodorum Leptosphaeria, Puccinia SSP, Pyrenophora teres, τα tritici-repentis Pyrenophora, τα secalis Rhynchosporium, και Septoriaspp. Στις μπανάνες, έλεγχος των difformis μεταβλητών fijiensis andMycosphaerella musicola Mycosphaerella. Άλλες χρήσεις είναι στο homoeocarpa againstSclerotinia τύρφης, Rhizoctonia solani, graminis Puccinia SSP andErysiphe στο ρύζι ενάντια σε Rhizoctonia solani, oryzae Helminthosporium, και το βρώμικο panicle σύνθετο στο againstHemileia καφέ vastatrix στα φυστίκια ενάντια σε Cercospora SSP στα πέτρινα φρούτα ενάντια σε Monilinia SSP, Podosphaera SSP, andTranzschelia SSP Sphaerotheca SSP στον αραβόσιτο ενάντια σε Helminthosporium SSP.

 

Συστημικό γεωργικό μυκητοκτόνο Propiconazole 95% TC 250G/L ΕΚ τριαζολών 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

Τηλ.:: +8615816864002

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Averstar Industrial Co., Ltd. SZ
RM 1906, οικοδόμηση Β, πύργος τεχνολογίας Zhaotao, Minzhi RD., Longhua Dist., Shenzhen, Guangdong, Κίνα.
Τηλ.::86-755-82153862
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Γεωργικά ζιζανιοκτόνα προμηθευτής. © 2018 - 2021 agriculture-pesticides.com. All Rights Reserved.